Raske, arbeidsomme og flinke snekkere.

Raske, arbeidsomme og flinke snekkere. Kom og avsluttet til avtalt tid. Etterrettelige og lette å samarbeide med. Anbefales!

John M Skjeltorp, november 2nd, 2021

Hyggelige

Hyggelige, effektive, ryddige og nøyaktige snekkere. Satte opp garasje for oss på 3 uker fra grunnmur til tett tak og ferdig utvendig.

Ivar Bergum, oktober 26th, 2020

Utførte jobben med oppsetting av garasje til avtalt tid og pris. Veldig godt fornøyd med Polmax Bygg.

Bent Jakobsen, juni 22nd, 2020

Kan varmt anbefale disse gutta her!!

Kan varmt anbefale disse gutta her!! Polmax satte opp tilbygg, etterisolerte og totalrenoverte fasaden på vårt gamle "klatt-på-klatt" hus . Veldig dyktige håndverkere og en fantastisk stå på vilje! Kom med gode løsninger og forslag underveis. Ny nøkkel ble overlevert helt etter plan! Tusen takk igjen for en kjempegodt utført jobb!

Morten Haavi, april 6th, 2020

Tok kontakt med Polmax i forbindelse med fornyelse av et gammelt tak. Resultatet ble utrolig bra, og det var pliktoppfyllende arbeidere som kom til avtalt tid og utførte arbeidet innen den tidsrammen som var avtalt på forhånd. Kjempeflinke og hyggelige arbeidere! Tusen takk!

Stine Skogen, november 24th, 2019

Godt håndverk, pliktoppfyllende og gjør en god jobb! Fornøyd

Nina Haugland, november 5th, 2019

Polmax Bygg AS pusset opp kjøkkenet vårt nå i høst. Vi er kjempefornøyde med jobben de gjorde. Profesjonelle, dyktige og løsningsorienterte. Vi satt spesielt stor pris på at de kom med innspill og forslag til løsninger underveis. De tok også på seg jobben med å koordinere rørlegger og elektriker. Vi kan på det varmeste anbefale Polmax Bygg!

Mia Søndergaard Mobæk, oktober 12th, 2019

Vi har nettopp blitt ferdig med oppussing av en 3-roms leilighet med to bad i Alpinlandsbyen på Hafjell. Polmax ved Jarek og co gjennomførte denne jobben. Dette ble gjort på en veldig profesjonell og smidig måte fra start til slutt. Jeg har personlig vært involvert i en del slike prosjekter tidligere, og har aldri vært borti enn dyktigere fagarbeider enn Jarek! Han er nøyaktig, leverer mye for pengene og har en sjarmerende personlighet - samt at han tar utfordringer på strak arm! Jeg vil på det varmeste anbefale Polmax/Jarek. Tusen takk for en fantastisk jobb og et godt samarbeid, Jarek!

Terje Aanestad, august 31st, 2019

Vi er strålende fornøyd etter at Polmax totalrenovert badet vårt i sommer etter en vannskade pgr av lekkasje på rør. kjempeflinke folk som fikser alt og finner gode løsninger. Raske og flinke arbeidere som leverer kvalitet.

Martin Langholmen, august 2nd, 2019

Trenger du en dyktig håndverker, så velg Polmax bygg! De satte opp kjøkken på rekordtid. Fantastisk dyktige, blide, pålitelige og løsningsorienterte. Ryddige og enkle og forholde seg til. Fjernet alle spor etter seg, lå ikke igjen så godt som en plastikkpose. Takk for jobben dere gjorde.

Liv Helén Kristoffersen, juli 14th, 2019