Skal du bygge nytt? Vi kan hjelpe deg fra A til Å i byggeprosessen. Fra rådgivning, tegning og søknadsskriving til selve gjennomføringen. Vi har sentral godkjenning.
Polmax Bygg AS utfører det aller meste innen fundamentering, ringmurer, grunnmurer og konstruksjoner for nybygg, tilbygg, eneboliger og garasjer.

Bygge nytt skal være en morsom og spennende prosess hvor byggherre opplever å virkeliggjøre boligdrømmen. Et godt etablert nettverk av arkitekter, ingeniører og andre håndverksgrupper gjør det mulig for firmaet å tilby komplette løsninger fra idé til ferdig bygg. Ønsker du nytt hus, hytte, brygge eller naust er vi seriøse aktører som bretter opp ermene og leverer kvalitet i bygg.

Polmax Bygg AS har gode samarbeidspartnere i enhver yrkesgruppe, som gjør at vi får levert deg/dere komplette pristilbud og et hyggelig samspill. Sitter du på en boligdrøm som du ønsker å realisere? Vi kan tilby deg totalpakke på nybygg. Vi sørger for hele boligprosjektet helt til et nøkkelferdig hus. Vi er strukturerte, målbevisste og gjør vårt ytterste for at kunden skal bli fornøyd.